Jag hann springa hämta posten

Igår fick jag ett sms (eller två) att jag kunde hämta paket som jag hade beställt men jag orkade inte göra det efter att jag hade hämtat hem Lea. Så jag satte på mig kläderna 8.50 och gick iväg på en powerwalk för att hämta paketen och hann hem och tog en snabb dusch och nu ska jag iväg till jobbet. Skönt att börja klockan 10.00 då man hinner göra en del innan man ska bege sig till jobbet. Redan vid 07.30 startade jag en tvättmaskin och en diskmaskin omgång. Men nu måste jag iväg för att hinna till jobbet.

Hoppas ni får fortsatt trevlig dag! Jag ska sitta på möte halva dagen och det kommer att ta kål på mig för igår satt jag på möte från 11.20-15.40 hann inte äta lunch och slutatade direkt efter mötet. Men idag ska jag hinna med en lunch mitt i alla kunder som kommer in på inbokade besök idag. JAG BEHÖVER MIN MAT annars fungerar jag inte.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar