Jag slutar med bloggen.

Kontraktet mellan mig och min blogg förlängs inte. Det tar väldigt mycket tid av den tid jag har för att hålla på med bloggen och allt runtomkring. Jag väljer nu att inte förlänga bloggkontraktet och domänen läggs på viloläge.

Vill tacka alla som har följt mig under dessa 12 år! Är väldigt tacksam för allt. I skrivande stund så är jag väldigt lycklig i vart jag befinner mig i livet. Karriärmässigt, familjen, träningen, energin som finns i min kropp och den enorma kärleken jag har för min familj.

Mycket tid går åt att bolla livet tillsammans med min älskade make men vi får alltid det att funka i allt. Vi är ett team. Vi bygger varandra och bygger vår familj tillsammans i varje beslut och lycka. Vi fortsätter att placera familjen först som alltid och nu när barnen blivit lite större ( Lea 10 och Leo 3) så kräver de mera tid, ork och energi från mig/oss. Ibland har man inte orken till sig själv och där av har bloggen blivit lite lidande för allt annat kommer i mellan eller i första hand så klart. Jag finns på instagram för er som vill följa min vardag där uppdaterar jag betydligt mer. Heter j.a.n.j.o.u.n på instagram. Tveka inte och följ mig och tack för alla dessa år!!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar