Jag vill ha en xperia x10 mini pro

ingen formatering har hänt än för att min dator har bestämt sig o inte ta emot en dvd med alla program som behövs. Men M ska få till det ska ni se.

Igår gick vi ner till Onoff för att köpa en mobil till mig. Vi kollade runt och till sist bestämde jag mig för en xperia x10 mini pro för att touch o jag inte funkade ihop o vad tror ni händer? Jo, den var slut och jag skulle stå i kö och det var 150 st innan mig. Hur lyckas man? Han som hjälpte mig sa; jag har aldrig varit med om att det står 150 i kön och vi ligger – 150 i beställningen. Jag lovar er, alla andra mobil fanns säkert bara min var slut. Tur eller otur?

Efter onoff besöket vart jag sur och vi gick in till Willys o handlade massvis med mat till nyår och efter det drog vi till Donken och åt. Jag var såå sugen på nuggets så vi tog en Team Box 🙂 mysigt att dela med M.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag vill ha en xperia x10 mini pro

  1. Lexi skriver:

    Hmm , har du kollat elgiganten eller siba lr några andra ställen?

  2. Elise skriver:

    Haha vilken otuuuuuuuuur!!!! shit.
    Hoppas du hittar den snart, båda mina småsyskon har den, dom är nöjda:)

Lämna ett svar