Jaha jaaaaa, söndag redan?

Det känns som om det har gått för snabbt, gårdagens timmar varslade förbi som om de var minuter. Vi spenderade hela dagen med Coco och hennes familj, vi var och shoppade på Jula, Rusta och HM. Sen åkte vi över till henne och började bygga upp utemöblerna och efter det blev det middag på dem haha. Riktigt mysigt var det synd att Vivi (coco’s syster) åkte hem tidigt för henne har man verkligen kul med.

Ett par ord till Lexi:
Jag vet att det kan vara jobbigt och vara hård men man MÅSTE det. Man måste lära sig och vara det för annars blir man så himla lätt uppäten av hajarna som finns i människohaven. Jag av alla kan säga att jag förstår dig, för jag var snäll och mycket naiv. Men nu är jag istället kall och hård, men jag tycker att varje människa men mest av allt tjejer bör vara det för att klara sig i det här livet. Det är ingen nackdel och vara hård och kall, det enda nackdelen är att vara snäll. Var stark och stå för det du tycker och var lite hård.

Ha en bra söndag !
PS: Helgen går såååååååå fort när man har kul !

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jaha jaaaaa, söndag redan?

  1. Lexi skriver:

    Tack tack för råden =) Jag förstår precis vad du menar, alla andra i min omgivning säger också det. Jag ska verkligen skärpa mig, för annars kan det komma till en punkt då jag flippar som en galning istället och det vill jag inte.

Lämna ett svar