Jävligt seg och trött i kroppen

Jag är helt totalt sliten och trött. O tösen min sparkar för fullt och jag älskar känslan att hon är rätt så busig hihi. Jag funderar på om jag ska gå in och lägga mig en stund och vila huvudet och kroppen. Sätta arabisk musik i bakgrunden och somna. Jag har inte så mycket och göra på dagarna och promme är livs farligt. Tog mig ut till Willy’s igår höll på o halka hela tiden så ryggen värkte av att jag spände mig hela tiden. I alla gravid hemsidorna och gravid tidningar står det att jag ska vila så mycket jag bara kan för det kommer jag att behöva. Så jag ska lyssna på de kloka nu hehe. O vila kroppen och inte utsätta den för trötthet.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jävligt seg och trött i kroppen

  1. Lexi skriver:

    Åhh lilla Lea kommer snart, en månad kvar va? Hehe mm jag vet men antigen så e han jättebra lr så suger låtarna vekrligen hehe

  2. mtina skriver:

    Jano jag har ju sagt till dig!!! Håll dig inne för faaasen! inte värt att d ska hända nå.. du kan hamna på häcken o få så ont att du inte tar dig upp…. Envisa kvinna!

Lämna ett svar