Ska iväg på jobb möte vid 11.00

Idag har jag en del saker och göra, ska få iväg några viktiga brev och jag måste på ett jobb möte vid 11.00. Lea är med mig idag och det är inga problem att ta med henne till jobb mötet då vi kommer att prata om hur vi ska gå tillväga med nya saker. Jag har inte nämnt någon om det viktiga som skulle hända förra veckan för att jag har inte hunnit spika fast alla detaljer. När allt är klart kommer jag att uppdatera er men i nu läget kommer ni att märka lite skillnader på hur min blogg kommer att bli och hur det kommer att gå framåt i vissa delar.

Ikväll ska jag göra en halloween make up tutorial på skott sår så ni får hålla utkik. Om det lägg ut ikväll eller imorgon kväll det får vi se. Alla make up tutorial kommer att göras under kvällen för det är då Lea sover och jag får tid över, för inget kan göras när Lea är vaken för hon är i full rulle hela tiden.

Nu ska jag upp och sminka mig (kort på dagens sminkning kommer upp senare) och fixa mig innan Lea vaknar. Ha en bra tisdag !

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ska iväg på jobb möte vid 11.00

  1. Lexi skriver:

    God morron =P Missar alltid d, haha.

    Mehh d e bäst att ha dem direkt efter varann tänk att dem växer upp och kan umgås mer hehe =P

  2. Mtina skriver:

    Spännande Jano! =)

Kommentera