Jobb, Packa,The City och LIBANON

Idag är det fredag gud vad snabbt den här veckan gick, mamma åkte hem igår och jag kände direkt hur jag började sakna henne bara hon satte sig på tåget. Idag blir det jobb som gäller och sen är jag långledig. På måndag kommer syrrorna och jag är överlycklig. Vi åker till Libanon den 6 juni, och jag har inte börjat små packat än. Men jag tror att jag ska göra det i helgen. För jag har inte tid och packa när syrrorna kommer. Vi kommer att ägna en massa tid i city och njuta för fullt av att bara vara. Har precis ätit frukost och dricker kaffe som inte alls smakar som kaffet jag drack med mamma varje morgon. Att brygga kaffe ensam är inte lika gott som att dricka det med en annan.

Måste småpacka i smått. För jag ska visa syrrorna vad jag ska ha med mig så jag inte behöver upppacka allt igen.

Ha en bra fredag!

PS: Helgvädret är galet sommrigt. Det kommer att vara uppe i 25 -27 grader. OOH hoppas det fortsätter så hela nästa vecka.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jobb, Packa,The City och LIBANON

  1. Roro skriver:

    ojjjjjj är det sant ska du åka till libanon nu är jag avundsjuk kan du hälsa på min pojkvän då 🙂

Lämna ett svar