Julklappar i stora lass

Är ni klara med julklapparna eller har ni inte börjat? Jag är klar med alla, hade svårt med att fixa till mina föräldrars julklapp men nu är den klar. Jippi, nu är det bara att längta fram till julen. Den 23 december åker vi upp till mina föräldrar och spenderar 5 dagar där, såå mysigt. Snart ska jag börja slå in alla paket och de kommer att slås in när Lea sover för hon ÄLSKAR papper hahaha. Varje år tar vi med oss en julklapps väska till alla klappar.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Julklappar i stora lass

 1. Elise skriver:

  Vad duktig du är som är klar med alla klappar:)
  Usssch, idag är det så kallt, såg på nyhetsmorgon att det skulle bli upp till -18 dom närmaste dagarna. Ja, men klart ni sska åka på sommaren, cha3nine är ju inte så länge. Om ni ska stanna 3 månader på sommaren så tycker jag absolut att ni ska satsa på det:) Vart i libanon bor ni?

 2. Lexi skriver:

  Jag har inte ens börjat! Haha =P

 3. Elise skriver:

  Jaa, det är ju lixom det, allt är ju nära i libanon:)
  Vart döpte ni henne? Vi har också där i somras, med killen och hans familj. Innan bodde jag i chalet varje sommar. Men senaste 2 åren har jag bott med killen och hans familj i dekweneh, också nära till allt. men nästa sommar blir det nog chalet, när man är van att bo själv så är det skönast så:) Vi träffade faktiskt Katia och hennes man i somras och badade med dom på Cyan. Jessica också:)

 4. mtina skriver:

  Jag fick hem pappas från DustinHome idag. tackar liksom nu till de 6 1/2 andra… got dam it! 😉

 5. Elise skriver:

  ahaaaa, har dom bott där hela tiden eller flyttade dom ner igen? Vi har också eget rum o så men det är inte samma sak:) Så vi får se vad vi gör nästa gång:)
  Förresten, satt och tittade på min killes syrras bilder, tror du var med på några:)

 6. Elise skriver:

  hahahaha ellerhur. nä men jag sa inget, hon skulle visa mig bilder på tårtan, så kollade jag åp alla bilder så va du med.

Lämna ett svar