Julklappstips?

Igår började andra advent och nu börjar det närma sig jul. Jag har köpt julklappar till barnen enbart samt min mamma. Vi har bestämt att vi ska köpa saker hem till varandra istället för till varje person och det blev ju direkt enklare att handla julklappar speciellt att mina båda systrar har köp nya hus och gift sig och behöver massvis hem så att säga. Har ni några julklappstips ? Det skulle underlätta för mig i alla dessa kaos butiker som är fyllda med desperata människor som går runt med en lista eller står mitt i vägen i butiken för att tänka sig igenom om den här julklappen funkar eller inte som present. Jag vill köpa något de verkligen behöver och båda systrarna säger inte vad de vill ha eller de vet inte vad de vill ha och detta gör ju saker värre. Hemelektronik kanske skulle dem behöva eller kanske lite grejer till köket.

Till tjejerna har jag köp Frost grejer till och det kommer dem att bli överlyckliga över. Lea har fått typ allt som har med Frost att göra och det kommer hon att älska plus att jag köpte Disney On Ice till henne i julklapp också som hon ska få gå på den 6 januari. Jag har tre barn att köpa till kvar och det är två killar och en tjej. Lite fantasibrist där må jag säga, måste göra det dock till nästa helg för jag kan verkligen inte skjuta upp det längre. Så nästa helg blir det ett besök till Täby Centrum för att handla hem alla julklappar som är kvar så jag får det gjort. För jag jobbar fram till 24 december (jobbar till 14.00) och sen så åker vi upp direkt till mina föräldrar för att fira jul tillsammans med hela familjen. Längtar!!

download

 

santa

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar