Julstressen innan jul

När man går runt i gallerior så ser man julstressen hos alla. Den stressen strax innan jul är hemsk. Julstressen syns i ögonen och människorna blir som robotar. De börjar bli otrevliga, arga, krokar med allt som kommer i deras väg. Vad är det med folk och planering? Julen är till för att njutas av och inte för att bli uppstressad till max. Varför planerar inte folk att handla allt innan sista dagarna? Varför gör dem samma misstag varje år? Hur svårt ska det vara att planera in en köplista ?

Skärp er människor! Ni blir till er värsta version. Lär er hantera er planering och er stressfaktor.

Jag har njutit av hela julmysiga tiden i en månad. Älskar att bara ta det lugnt och gå runt i butiker för att jag vill fönstershoppa eller kolla efter vissa saker jag tänker köpa vid mellandagarna. Planering ger er en stressfri jul!

Här hemma blir det julbak och en mysig fredag med familjen. Hoppas ni njuter av julledigheten för den gick både maken och dotter i igår.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar