Bilolycka

Just nu sitter jag och kollar runt i min lägenhet som är helt REEEEEEN och doftar Ajax blommor. Dricker min kaffe och väntar på att coco ska komma snart. Maten är klar och allt annat med. Internet och kaffe kan få tiden att rusa iväg utan att man märker det. Min mans mamma och syster var med i en bilolycka igår och mamman ligger inne på sjukhuset och har brutit foten, armen och ett av hennes fingrar har kapats av och de var tvunga och sätta tillbaka den, hela den hade inte åkt av en liten bit av den satt kvar så då kunde de sätta tillbaka den. Varje gång jag pratar med mamman så gråter hon och jag börjar gråta. Mannen min blev så ledsen men jag kramade honom igår och gav honom så mycket kärlek och sa att allt kommer att bli bra och att gud bevarade dem för att bilen är helt kvaddad. Den är MOSAD som fan, man ska tacka gud för att dem lever. Mamman kommer inte att kunna gå på 6 månader för hon opererades i benet och de la in massa skruvar. UCH. Mamman sa att hon såg döden rakt i ansikten och det var något som drog henne tillbaka till livet. Oh jag kan inte tänka mig den känslan, de åkte ner i ett dike som är 700 m ner.

Må gud ta hand om deras smärta.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bilolycka

 1. Lexi skriver:

  Gud va hemskt! Vilken änglavakt dem haft! Va det i Libanon eller? Jag minns när min bil fick sladd på motorvägen i våras bara det va sjukt äckligt!

  Din stacker, det e så jobbigt att inte kunna somna om =( Hoppas du inte blir allt för trött resten av dan=)

 2. jano skriver:

  Aa, det hände i libanon. Jätte hemskt faktiskt.

  Nja jag får lite ångest att gå o jobba, skit jobbigt. Vill bara vara hemma o vara nära mannen min. Han behöver mig just nu.

  Hoppas din dag rullar på som den ska

 3. Lexi skriver:

  Jag förstår det, men snart e du hemma igen och du kan då trösta och ta hand om honom =) Tack tack =) För min del verkar den här sista timman vara väldigt seg =S

 4. mtina skriver:

  Usch! Det va då inte kul att höra! Man tror aldrig att d händer en själv eller familj, man ska inte ta saker o ting förgivet.
  Hoppas verkligen dem kryar på sig i säker takt!!!

Lämna ett svar