Kaffe, sol och Lejon Kungen

Sitter och dricker kaffe medan vi kollar på lejonkungen och solen skiner in. Vilken härlig morgon. Jag vill hitta på något idag med min tös vi får se vad det blir, hon är smått trött men inte febrig. Solen skiner och då vill jag ta vara på det och njuta till max, man vet aldrig när man får se den igen så här skinande och varm. Lea har fått små små röda prickar runt ögonen och jag undrar vad det är. Hon hade inte det igår då vi var till läkaren. Hon kliar inte eller något, vi får se hur det blir om en stund.

Nu ska jag få i mig kaffet innan tvättmaskinen är klar. Ska tvätta sängkläder och handukar idag. Jag kan hänga upp tvätt ute i solen och jag älskar det. Så härligt.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar