Känner mig fin och vacker

kiss-for-you-orkid22222

Känner mig lila och fin som min lila orkidé som jag pussar här.

Oj, vilken rubrik men det är sant. Jag har inte klätt upp mig eller sminkat mig på ett bra tag. Så det var ett tag sen jag kände mig fin och vacker.  När man är gravid och är trött, seg och de flesta dagarna på konstigt humör då orkar man inte ta hand om sitt yttre. O det är det som har hänt de här dagarna men idag ska vi ut och mysa och äta, shoppa och gå på bio då tog jag mig i kragen och fixade mig. Jag har på mig ett lila linne från HM köpt för ca 3 år sen men inte så använd och en hängsel klänning med paljetter på längst ner vid slutet av klänningen. Satte på mig min stora Mango klocka som jag inte har använt på länge och mina pärlörhängen. Jag tror mina öron ser svullna ut för det var ett tag sen jag hade örhängen. Känner hur varma de är haha. De måste lugna ner sig för jag har nu bestämt mig för att ha mina örhängen.

Det är ca -8 ute och det är lite kallt och halt men på med vinterdojorna och ut i halkan. För inte ska halkan sabba vår mysiga dag?

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Kommentera