Kista Centrum med Elise

Idag ska vi iväg till Kista Centrum jag och Lea för att möta upp Elise. Vi ska luncha och shoppa lite samt leka med Lea i kids court. Vi kommer att åka hem med M för idag tog han bilen till jobbet. Denna dag känns som fredag för mig för att M är ledig imorgon och på fredag också så det är lååång helg. Lea är också hemma på fredag så vi kanske ska hitta på något om det är fint väder. Men först måste M dona i förrådet så han blir klar med den till sommaren.

Nu sitter jag och dricker kaffe och njuter av att Lea är på bra humör och vi har lekt med Lego i en timme. Hon bestämde sig för att gå upp från sängen vid 06.00 så vi har varit uppe ett tag nu. Men gråa vädret gör att jag är energi lös och det måste vi ändra på för att vi ska kunna njuta av denna dag. Älskade Elise, jag älskar att umgås med dig.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar