Köpstop för både min och Leas del.

Jag har nu haft köpstop för Leas del sen jag kom från Libanon och det tänker jag ha minst någon eller några månader till. För hon har sååå mycket kläder så det inte är sant. Så inga kläder till Lea på ett bra tag. Sen så behövde jag lite saker till mig själv för jag krymper och krymper haha, i vikt inte i längd om ni undrade :P. Så kanske 2 plagg i månaden ska jag unna mig och inte mer. Så nu har jag köpstop för min del också. Jag tänker leva i mina svarta jeans och mina leggings i några månader och sen så har jag ett par kjolar sen är det klart. Inget mer med det. För jag har nämligen bestämt mig.

Jag kanske kan unna mig något till min födelsedag, fast att jag önskat mig presentkort av M haha. Vill inte ha någon väska, smycken, klockor, skor, smink eller något dyl jag vill ha presentkort för att jag behöver uppdatera min garderob lite då och då och jag längtar till vårnyheterna kommer. Så det så. Han tyckte det var enkelt och älskade mig mycket mer för min önskning haha. Annars brukar han flippa ut när min födelsedag eller några viktiga dagar kommer upp som min födelsedag, alla hjärtansdag, jul och morsdag. För jag är lite svår vad det gäller presenter jag har några HATE HATE saker och har lätt att känna avsmak av vissa produkter haha. Så mina vänner vet det och tycker ibland att jag är smått galen men men, YOU KNOW YOU LOVE ME 😉

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar