Köra igång träningen igen

Jag har precis fått i mig frukost som bestod av ett kokt ägg, pyttelite filmjölk med flingor och kaffe. Ska snart iväg med Lea till dagmamman och sen vidare till träningen. Vädret ser inte så lovande ut jag som tänkt springa min runda ute idag för att få friskluft och lite sol men nej, vädret vill inte. Så det blir iväg till gymmet och köra crosstrainer och lite gå band. Det var ett tag sen ca 20 dagar så jag måste köra lite försiktigt så jag inte får träningsvärk i högsta grad. Jag lovar er det är så lätt att jag glömmer och kör för fullt och nästa dag kommer på att f*n, jag borde tagit det lugnt.

Lite morgons rutiner här hemma byta blöja och kläder på Lea och klä på mig innan vi vandrar vidare. Idag är humöret på topp, nu sparkar vi igång denna vecka!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar