Kycklingfilé, färska champinjoner och grön paprika?

Måste ut idag fast att jag helst vill vara hemma. Jag har extremt ont i ryggen, det drar sig då jag böjer mig eller lyfter upp Lea. Jag vill inte ut men jag måste? Behöver köpa välling till och fundera på vad jag ska göra för mat idag. Igår slapp jag ju laga mat för att vi köpte med oss kebab rullar. Så jag ska googla lite nya recept till saker jag har hemma. Jag är sugen på att göra något med kycklingfilé, färska champinjoner, grön paprika? Jag kan se de blandas ihop i mina tankar och det ser fräscht o gott ut så jag ska fixa det på ett eller ett annat sätt haha. Men jag behöver grädde och mjölk och det kan jag köpa från hörnet här. LIVS ETT 1 hahah, så heter den. En liten allt i allo butik som jag inte kan leva utan hehe.

Har ni några recept så säg till behöver nya idéer och smaker. Mina smaklökar har tröttnat på det vanliga.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kycklingfilé, färska champinjoner och grön paprika?

  1. cessie skriver:

    Ok jag antar att du redan fixat maten men jag tänkte tipsa om en kycklingsallad med färska grönsaker, oliver, spenat och fetaost! supergott att blanda att och hälla över lite olivolja… gjorde det i dag och maken blev glad:-) du får berätta vad du gjorde, jag har lite torka på matområdet mest hela tiden:-(

Lämna ett svar