Lagar mat för fullt

Jag kom hem vid 16:00 efter en dag i skolan och en sväng till syrran och få håret fixat. jag är alltid lika nöjd när jag går ifrån henne. Efter att jag fick håret fixad så gick jag in till Lidl och handlade lite mat innan jag skulle åka hem. Nu står jag och gör lasagne och jag älskar den extra mycket när den får ligga en stund innan jag lägger in den i ugnen. Därför började jag med den direkt. För att lasagne plattorna suger åt sig av smaken och den blir extra god. Jag ska servera morötter sallad till. OOOh vad gott det kommer blir, jag känner smaken redan nu i munnen. Idag blir det inte så mycket annat, efter maten ska jag hoppa in i duschen och bara lägga mig o vila på soffan. Jag är trött konstant och det börjar göra mig galen, jag får inget gjort och i skolan för jag inte tillräckligt med mat för vi hinner ALDRIG äta. Så i skolan lever jag på vatten och frukt. Så det gör att man är seg hela tiden. Men idag åt jag en jätte JÄTTE god sallad på samma pizzeria som vi åt pizzan jag och Tina. Glömde knäppa kort på den men jag sla äta där igen, det är jag helt säker på.

Nu får ni ursäkta mig jag tänker nämligen diska och köra igång diskmaskinen. Sen blir det ut och springa med sopor innan min älskling kommer hem.

PS: Jag sitter i köket med datorn på matbordet och solen skiner, det gör mig lycklig att sommaren inte har lämnat oss än. Kort på håret kommer upp senare idag.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar