Lay All Your Love On Me

Kortet är taget i onsdags då vi var på väg till Kista och här hejar hon på en indisk man hahah. (Hon kanske kände sig i Libanon) hahaha.

Här ser hon oskyldig ut men om ni bara visste vad hon hade gjort. Hon hade dragit ner allt jag hade hängt upp på torkstället. Ja precis ALLT. Så det var bara att hänga upp allt igen. 

Mitt hjärta, största kärleken i mitt liv är hon. Världens bus det garanterar alla men en smart sådan. Sen så är hon världens kaxigaste. När hon hejar på någon hon känner igen ansiktet på men inte känner så väl hejar hon med att höja upp huvudet ( som man gör då man säger what’s up) Getto style hahaha. Chockade? Hm, det bör ni kanske inte vara hon är ju MIN unge trots allt haha. 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar