Lea är febrig igen

Igår vid 19.00 blev Lea smått varm och när klockan blev 20.30 hade hon 38.7 grader feber. Jag gav henne alvedon och hon somnade på soffan helt trött, hängig och varm. Under natten vaknade hon och var lite varm men inte så värst. Men vid 04.00 då hon kom in till mig var hon kokhett så jag mätte hennes feber och den var 38.8 så jag gjorde välling till henne och la alvedon i och la henne vid mig. Vid 06.00 somnade hon helt slut och trött, nu ligger hon här vid soffan och tittar på tv. Jag har precis bokat läkartid för henne så de kollar om allt är okej, för det var två veckor sen hon fick pencilinkuren och den tog slut för exakt en vecka sen. Så vad är det som händer? Min orklösa tös är helt slut, mammas hjärta.

Så idag stannar hon hemma med mig och blir ompysslad. Nu ska jag brygga kaffe för att vakna till liv. 11.00 har hon tid hos läkaren så vi hinner äta frukost i lugn och ro.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar