Lea är jätte förkyld och har en extrem hosta

Lea har knappt kunnat sova på grund av extrema hostan och täppan i näsan. Hon kunde knappt andas eller ta nappen eller flaskan för att hon kunde inte andas genom näsan. Så idag vid 10.00 ska jag iväg med henne till läkaren. Jag och hon kommer att gå till min husläkare så vi får ta itu med mina problem och hennes förkylning. Nu har Lea fått i sig några skedar gröt och lite Alvedon och vi ska sitta och titta lite på vakna med the voice. Ska brygga lite kaffe och göra en macka o få i mig. Lea fick sova bredvid oss inatt och hon sparkade mig i ryggen hela natten så jag fick ingen sömn alls.

Idag blir det jag och Lea för att älsklingen har något på jobbet så han kommer hem rätt så sent. Men det viktigaste är nu att Lea blir bättre för jag håller på att bli förkyld jag med. Jag får ju knappt blir sjuk nu för jag måste ta hand om Lea och sen så har jag en massa och göra nästa vecka och behöver min hälsa i 100%. Mamma kommer på söndag så det kommer att lätta lite på trycket.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lea är jätte förkyld och har en extrem hosta

 1. Lexi skriver:

  Förresten glömde svara dig ang det du skrev igår om att libanes tjejer e oftast dem som har för mkt luft, japp det är verkligen så!!

  Hoppas Lea kryar på sig.

  Haha fan jag får olika svar av alla, det där med muslimska män, hehe, undra vad som e sant.

 2. Elise skriver:

  Krya på dig och på Lea, hoppas vitaminerna hjälper fort. Skönt med lite avlastning när mamma kommer,

 3. Lexi skriver:

  Där ser man, förstår inte synden med det dock.

Lämna ett svar