Lea på sin 6 månaders dag

Hon har börjat sitta lite halvt och om man låter henne vara så hamnar hon ibland på vänster sida och ibland på höger sida haha. Hon brukar lutar sig fram och tar tag i sina fötter och stoppar dem i munnen. Yippii, jag tycker det är såå sött när barn leker med sina fötter.

Lea ligger på hennes matta och leker med sina leksaker och hon jollrar för fullt. Idag har vi inte gått ut men jag känner mig för seg för att gå upp och sätta på mig och gå ut. Fast jag som skulle handla lite saker till äppelpajen. Vi får se om jag orkar ta mig upp och gå ner till Willy’s och handla. Behöver lite matburkar till Lea. Jag måste börja laga lite mat till henne och frysa in. Det kanske blir veckans to do list.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lea på sin 6 månaders dag

 1. Coco skriver:

  Lilla pluttan, vad du är söt och stor har du blivit. Jag saknar er…
  Jano, jag är så glad för din skull, jag önskar dig verkligen all lycka. Det förtjänar du.
  Kram på dig min vän!

 2. åh vilken sockersöt unge !
  allt bra?
  kram <3

Lämna ett svar