Lea sjuk igen

Hämtade hem en sjukling igår från förskolan, så idag är jag hemma med henne och imorgon kommer maken att vara hemma med henne. Man får dela upp det när man jobbar och måste verkligen vara på jobbet vissa dagar. Idag kunde inte maken vara hemma och imorgon kan inte jag vara hemma. Längtan att bo nära mina föräldrar är enorm när min lilla tjej är sjuk. Hon skulle ha det så bra med mina föräldrar och de kunde bara ta över henne de dagar hon känner sig lite mindre kry. För trots att man är hemma med ett sjukt barn så måste man ibland ta vissa samtal eller svara på viktiga mail bara för att man jobbar själv på kontoret och har hand om precis allt.

Jag har hunnit plocka lite här hemma och startat en tvättmaskin och ska tvätta sängkläder och göra det sista med garderoben idag. Men först lite kaffe innan jag börjar med att tömma disken och sätta igång en diskmaskin. Lea har fått frukost och sitter och ritar nu och jag tänkte slänga in ett inlägg när vi nu sitter. Kör igång om en stund!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar