Lea har fått titta ut genom fönstret för att se snö för första gången

Bild på Lea’s första snö

Japp, det snöar som fan och hela gräsmattan är full av snö och träden är helt vita. Så nu är vintern här, det gick ju fort man skippade hösten känns det som. Lea fick titta ut genom fönstret för att se snö för första gången i sitt liv. Hon log så fridfullt och kollade ut och sa inte ett litet knyst. Hon bara tittade på hur det snöade, hon tittade upp och ner och stirrade på gräsmattan. Älskade dotter detta är bara början.

Jag måste vara ärlig nu och säga att jag LÄNGTAR efter den här vintern för att klä Lea i tomtedräkt och så att Lea får vara med när vi sätter upp julgranen. I år firar vi jul hos mina föräldrar, det gör vi varje år. Jag har redan bokat resan vi kommer att åka upp till Gävle den 23- 28 december. Det kommer att bli sååå kul att fira Lea’s första jul med min familj. Lea kommer att se Gävle bocken för första gången, såå mysigt.

Nu blir det kaffe för att få igång huvudet. YES YES, idag är det fredag!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Barn. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lea har fått titta ut genom fönstret för att se snö för första gången

  1. Lexi skriver:

    Hehe det snöade här igår, SJUKT stora snöflingor! Men tack och lov höll det inte, efter en stund haglade det och sen kom solen fram, hahaha, schizo!

  2. Lexi skriver:

    Härligt att du mår kanon =D Jag gör inte d däremot, va hos läkaren o fick penicillin igår =( så detta är 3:e dan hemma =(

Lämna ett svar