Lea trivs som fisk i vatten

Så fort vi kom fram till förskolan sprang Lea fram till barnen och började leka. De kommer att vara ca 10 barn och två lärare vilket jag tycker är helt perfekt. När hon blir 3 år flyttar hon upp en klass, mammas lilla hjärta. Vi var där ca en timme och allt gick super bra så de tyckte att jag ska försöka gå ifrån en halv timme imon för att se hur allt går. O jag tror att det kommer gå supert, hon är så social och älskar att leka med barn så hon har inga svårigheter alls att anpassa sig i ny miljö.

Vi hade pysslat ihop en förskolepärm som vi skulle ha med oss för att de samlar ihop alla deras ritningar och bilder som de tar på barnen och lägger dem i deras pärm.

Vi tog en pärm som vi hade hemma och klistrade ett kort på Lea och ritade lite blommor och hjärtan och Leas handavtryck som hon ville ha med. Lea valde bilden själv. Hon sa: Mamma den, Lea häst. (älsklingen min).

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar