Lea’s sista hälsning till 2010 är en röd stjärt

Lea säger adjö till 2010 med en super röd rumpa. Hon har röd stjärt och det svider, stackars plutten. Hennes avföring och gul/grön och det sägs att det är för att hennes tänder är på väg. Men jag är så jävla less på att hon ska kämpa sig fram med tänderna. Var iväg en snabbis på BVC och de gav mig ett namn på en kräm som är bra så vi testar blir det inte bättre så får vi gå tillbaka till dem på måndag. Rumpan ska vädras och tvättas efter varje blöjbyte och det gör jag. O varje gång jag vädrar hennes rumpa på en handduk så bajsar hon hahaha. Plutt plutten 🙂

Ska nu dricka kaffet och sen dra till Willys ska köpa kycklingfile allt annat som jag behövde köpte jag från ICA men glömde kycklingfilén. Aja, klantig som man är.

PS: Är så lycklig över att min Tina flyttar tillbaka till Stockholm. Ser så fram emot det 🙂

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lea’s sista hälsning till 2010 är en röd stjärt

  1. Mtina skriver:

    Vad tiden går fort. Och så mkt som kan hända på så kort tid. Fyfan vad stressigt allt har varit, och är. O i allt blir man sjuk. Men det är framför allt så jäkla kul, att något händer.

Lämna ett svar