Ledig mitt i veckan

Idag är jag ledig och ska hinna få saker och ting gjorda här hemma och i centrum. Men först en löparrunda kanske årets sista för att allt snö och is har smält så det är ett måste att bege sig ut och springa. Sen hem och tvätta och dona här hemma och lite senare bege mig ut till Åkersberga Centrum för att inhandla lite julklappar om jag hittar. Dem sista eller så får det bli till helgen.

Hoppas ni får en underbar + grader onsdag och imorgon är det upp till 8 plusgrader här och mestdels sol och det ser vi fram emot för att Lea har lucia imorgon och luciatåget kommer ut på gården och sen så blir det fika inne i klassrummet. Mysigt!! Min prinsessa ska vara en tärna med glitter i håret. <3

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar