Libanesisk fest

Vi kanske ska gå på en libanesisk fest den 9 maj, börjar redan nu tänka på vad jag ska ha för kläder. Jag träffade coco för en stund och vi fikade och åkte in till centrum en snabbis för att min lilla vän skulle köpa smycken från Guldfynd. Sen åkte vi hem till henne och sydde klart min kjol och vi fikade. Vi började båda grubbla på vad vi ska ha på oss till festen den 9 maj. Vi tänker båda två om vi ska gå på den med våra män så klart. Vi får grubbla vidare på det. Det kanske blir något super enkelt för VI ÄR VERKLIGEN inte som de där borta. Vi är mer svenskar än libaneser när det kommer till att klä oss till fest. De klär sig som om de ska på maskerad eller liknande. De har på sig såå mycket smycken och smink så man blir galen.

Nu ska jag in och fortsätta med att rensa smycke lådan. Hittade 11 stycken klockor där i, OJ. En massa silver som jag inte har haft på mig på evigheter. Dags att ta fram dessa saker, man får ju unna sig om man sätter på sig sakerna. Så nu har jag på mig ett hjärta och en bokstav, bokstaven M som står för min kära mans initial. Hittade därmed 5 st solisar så inte mycket mer man behöver resten av livet eller? Får vi tjejer nog? Eller ska vi bara fylla på hela tiden?

nancy_ajram_wedding

Nu rullar Nancy Ajram på hos mig för fullt, hon får mig att tänka på Libanon. Oh just ja, har jag sagt att det kanske blir Libanon till sommaren? Imorgon får ni veta mer om det, om det blir resa så ska det bli väldigt skönt, o så ska ju min bästis också med COCO och gänget. Så det blir super duper kul, vi ska nämligen ut och festa och äta ute och sola och bada för fullt. Det här behöver viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

Tini, när blir det Libanon för oss?
Sous, vill att du åker ner men ändå inte. Du förstår vad jag menar, älskar dig 🙂 Australien sen då? 😛 TILLSAMMANS

PS: Nancy Ajram är gravid, jag tror de flesta av er vet om det. Men visste ni att det var någon tidning eller kanal kommer inte ihåg exakt som erbjöd henne en mycket stor summa pengar för att filma samt fota hennes förlossning?

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Libanesisk fest

  1. tini skriver:

    Undrar om du har nånting kvar från gymnasietiden.. då hade du olika varje dag =) vitt, rött, guld guld, svart, grönt eller varför inte silver 🙂 ect..

  2. tini skriver:

    aa du lebanon honey, det är iaf inget fel med viljan! men praktiken är en annan sak.

Lämna ett svar