Libanon, Liban, Lebanon

Vi har varit uppe sen länge, hela familjen. Vi har ätit frukost och laddat innan resan. M ska iväg och klippa sig vid 10.00 och jag ska iväg till Åkersberga centrum och lämna tillbaka ett paket jag köpt från Nelly.com och sen ska jag dra hem. Taxin kommer vid 15:30 så jag har god tid på mig och göra det lilla sista. Jag måste ta med mig flera plagg i väskan till Lea för ungen är smått lös i magen. Så vi har redan bytt två gånger sen hon vaknade och jag har kört en tvättmaskin.

Men nu blir det lite kaffe innan jag ska upp och lägga disk i diskmaskinen och köra igång den och sen hoppa in i duschen innan jag drar iväg.

Ha en bra måndag!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Libanon, Liban, Lebanon

  1. Elise skriver:

    Åh ha det så bra nu:) och njuuuut så mkt ni kan..

  2. Lexi skriver:

    Hoppas ni får en trevlig resa gumman! Se till att blogga så mycket du kan när du är där nere så vi kan se vad ni hittar på =)

Lämna ett svar