Lite sovmorgon

image

God morgon, fick sovmorgon av Lea idag men med sovmorgon kommer alltid stress. Lea väckte mig 8.20 och hon ska vara på förskolan 8.30 så det var bara att snabbt gå upp och gå på toa och sen springa och leta upp vad jag ska klä på henne och klä på mig själv. Mitt i allt ringer M hem och frågar om jag vill luncha med honom idag. Jag svarade att jag är super stressad men svaret är nej, jag äter hellre middag med honom och då tar jag med mig pysen. Jag hann inte få i mig kaffe och hann knappt andas om man nu får säga så.

Igår kväll unnade jag mig lite kvällslyx. Jag tog ett varmt bad med doftljus och ett glas iskall vatten med citron och badsalt i vattnet och bara låg där. När jag gick ut vart jag sugen på att lacka om mina fingrar och tår till neonrosa. Japp, sommarmodet fortsätter. Efter det låg jag och slappa på soffan och såg en film som gick på 6an. Kommer dock inte ihåg vad den heter.
Nu ska jag förbi Coop och köpa bregott och sen hem och äta frukost o få i mig kaffe. Har lite ärenden och göra idag kommer att sitta på telefon hela dagen och sen måste jag posta grejer. Hej så länge!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar