Longchamp samlingen växer

Den svarta väskan jag hade är i den mindre modellen så jag bestämde mig för att köpa den i lila i större modellen. Smink väskan som är i den lila färgen är egentligen i samma färg som den stora, alltså mörklila.

Jag har köpt mig en till väska från Longchamp och denna gång blev det inte en svart det blev en mörklila. Så jädrans snygg den var alltså. Jag köpte två Longchamp sminkväskor i Arlanda medan vi väntade på flyget en i svart som matchar min svarta Longchamp väska och en lila, jag tänkte jag kan variera lite då och då mellan dem. Men sen så i Libanon besökte jag en väskbutik och hittade mamman till min lilla lila sminkväska som jag köpte i Arlanda. Då slog jag till så klart så nu har min samling förökat sig men jag letar fortfarande efter en Longchamp väska som jag såg för ca 2 år sen och efter det har jag inte sett den någonstans.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar