Lördags brunchen

I lördags startade vi med brunch på The Public som har ett ganska bra brunch meny i Berga. Vi startade dagen med att få i oss en dunder frukost innan vi skulle iväg på några måsten innan det var dags att gå iväg på kalas. Något jag verkligen måste påpeka att jag gillar när restaurangen har en röd tråd där det gäller kläder och jag blir så imponerad när de väl är klädda som varandra och att de alltid ska ha rena kläder. Det tycker jag är en av restaurangens signum och vad de ska efterstäva. Ett rent och glatt ansikte utåt då kunderna känner sig mer välkomna och får en renare känsla till restaurangen. Jag ogillar verkligen den vanliga vita skjortan som knappt är ren någon timme innan lunchen är klar. Det kan vara lite roligare klädsel eller lite mer elegantare men i bra service nivå samt sköna. Jag gillar skarpt Engelbert Strauss catering kläder då de är mer roligare och snyggare. Rena och tål mycket av service jobben som krävs när man jobbar ute vid borden. Jag kan bara tänka mig hur stressigt det kan vara att springa runt i vit skjorta. Jag som jobbar inom kontor tycker att det är jobbigt att hålla kaffet borta från min vita skjorta.

arbetsbyxkjol_denim_raw_e_s_fusion-97158-0-636065096242211206
arbetsbyxkjol_denim_raw_e_s_fusion-97159-0-636065096242211206Något jag verkligen rekomenderar, svart/vitt, rent och klassiskt. 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar