Lördagsplaner

Jag har varit bortkopplad från omvärlden hela dagen. Jag har ryggvärk och det slår mot benen. När jag pratade med läkaren igår sa han att det kan vara inflammation i ryggen. Jaha? Ja, jag har överansträngt mig tydligen och nu värker det som attans. Aja, jag skulle höra av mig på måndag om det inte har lugnat ner sig.

Jag slapp laga mat idag vilket jag är super tacksam för och sen så stod maken för en dunder hotellfrukost så det var ju supert. Hann en runda till Täby Centrum för att köpa lite saker men det varade inte länge för jag orkade inte men jag fick med mig viktiga saker så som svarta bodysar till Lea i strl 92 JIHOOOOO äntligen och sen så köpte jag vita. Men nu ska jag köpa några toppar, byxor och strumpor sen är hon redo för att växa någon storlek till hehe.

Ska skriva ner en julklapps lista för att  ha koll vad jag ska inhandla och till vem. Men jag fick med mig en blus idag till min brors äldsta dotter. Så läcker nu fattas det bara en underdel och lite krims krams till.

Nu ska jag klunka i mig kaffe för jag har bara fått i mig två koppar idag och hjärnan min kollapsar.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar