Lundmyr of Sweden handduk ”gullunge”

Idag invigde vi Lundmyr of Sweden handduken ”gullunge” som jag köpte några månader innan Lea föddes. Lea smaskade på den för att se hon kommer att tycka om den hahaha. Knäppte lite kort när hon låg där inlindad i den. Jag älskar Lundmyr of Sweden produkter. De har så himla bra kvalitet och de har exakt den stil av kläder jag älskar och mina favorit färger. Nu till hösten har ett nytt kollektion kommit ut som heter Preppy Fall 2010. De har grymt snygga kläder i den kollektionen som jag bara älskar. Jag vill ha strumpbyxorna samt cardigan i den kollektionen.

Visste ni att kända hollywood kändisar klär sina barn i Lundmyr Of Sweden plagg eller använder sig av deras filtar? t.ex Kourtney Kardashian använder sig av Lundmyrs filt för att täcka över sin son från all papparazzi. Heidi Klum använder deras overall. Lundmyr Of Sweden är inte bara stort i Sverige det har spridit sig i hela Europa och USA. Kul kul kul.

Nya Preppy Fall 2010

Sen så tycker jag att det är så sött att L med hjärta på som finns på typ alla plagg som har bara bokstaven L är för LEA.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lundmyr of Sweden handduk ”gullunge”

  1. Sous skriver:

    Har tittat o re-tittat på hennes bilder idag miljoooner gånger, fick äntligen fram orden på tippen av tungan min.
    SER UT ATT VARA HÄMTAT FRÅN ”VI FÖRÄLDRAR” tidningen, baby modelling heter det 😀 😀 😀 LOOOOOOOOOOOOOVE HER, and every part of her.

  2. jano skriver:

    hahahahaha, jag har ju skickat in bilder på henne till Vi föräldrar men ändå så har vi inte fått svar hahaha. Det kanske kommer en vacker dag 😀

Lämna ett svar