Mammiga Lea

Jag har hunnit storstäda köket och vardagsrummet som såg ut som ett bombnedslag efter mina sjuk dagar. Har hunnit tvätta också men jag har hört Lea’s gnäll hela dagen. I lördag började en ny fas hos henne, 9 månader fasen kallar jag den. Hon fyllde ju 9 månader i lördags och hon började med sitt stor gnäll och vill bara vara med mig och hänga i mig. Jag var ju sjuk och ville inte gosa med henne eller pussa henne, för jag ville inte att hon skulle bli sjuk, men hon vägrade äta eller gosa med pappa M.  Till sist så fick jag så ont i hjärtat så  sa jag till M att lägga henne vid mig. Så hon satt där och hade sin hand på mitt bröst och var knäpp tyst i två timmar. Hon sa inte ett ljud, hon ville bara sitta vid mig och ha sin hand på mig. O sen i lördags har detta rullat, varje dag samma sak och det är lite jobbigt då man måste göra massvis med saker och hon blir vansinnig då jag lämnar rummet.

Nu är jag i alla fall klar och väntar på att M ska komma hem. Men jag ska börja lite smått med maten. Jag saknar min älskade M. Hans leende och ögon. Han har världens goaste hjärta. Habibi, jag älskar dig så mycket.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mammiga Lea

 1. Elise skriver:

  Hahahaha, han låter exaaaaakt som min, haha. måste vara en mansgrej. Alltså herregud:) Förresten, Jag är ledig på onsdag. Eller ledig och ledig, onsdag efter 13.30:)

 2. Elise skriver:

  hahahaha jag ÄLSKADE da3boul. haha skrattade så mkt så tårarna rann, låter så roligt:D da3boul hahahaha..

 3. Lexi skriver:

  Nää stackars liten!! Hon kanske kände att du tog lite avstånd ifrån henne och fäste sig vid dig ännu mer?

 4. Lexi skriver:

  Men det måste kännas härligt ändå?

  Jag blir glad när Tiger gnyr när jag lämnat honom och gått och d är en hund, tänk när det är ens barn heheh =P

Lämna ett svar