Måndag den 22 augusti

Redan måndag och man har knappt hunnit med helgen känns det som. Igår hade vi en hel dag med våra vänner Coco och gänget. Vi lunchade tillsammans på en china restaurang och fyy vad sugna jag och Coco var på china mat hehe. Sen så åkte vi vidare hem till dem och fikade och Lea lekte med barnen hon hade det så kul för nu har hon ju börjat gå helt så hon kryper knappt längre så det är roligare för henne att leka med barnen.

Idag har jag ett möte på eftermiddag och jag hoppas det går bra, vi får se hur det går. Hoppas vädret blir bättre nu spö regnar det och är jätte grått och tråkigt. Nu ska jag få i mig morgondagens dos av kaffe innan jag lägger in tvätt i tvättmaskinen och får något gjort här hemma.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar