Måndag den 27 oktober

Det är inte långt kvar till jul när man tittar i almanackan och ser att det är redan den 27 oktober. Galet hur fort tiden går. Nu i helgen har vi knappt hunnit vila, vi har haft fullt upp med att ha saker och ting uppbokade. Hela lördagen var vi iväg på lite måsten på förmiddagen innan det var dags för en playdate med Lea och Alyssa på Leo´s lekland som precis öppnat i Täby/arninge. Vi var där från 14.15 till 18.15 och barnen ville inte gå därifrån, jag gjorde en bra grej som köpte årskort till Lea där så hon får gå dit hur många ggr hon vill. Hon vaknade redan upp på söndagen och ville dit hehe, då har dem lyckats rejält må jag säga. Hon älskade att vara där och det gjorde vi vuxna med för vi var som barn vi med. Vi var överallt och lekte med henne.

Söndagen började med städning på gården och i vår förråd och sen grillade vi hamburgare och Lea fick en ny cykel som hon är överlycklig över. Sen var det bara in och duscha av städning och grilllukten och vila innan det var dags för kalas. Mysigt var det, Lea älskar verkligen alla hennes förskolekompisar och leker med alla och bryr sig inte om det är kille eller tjej utan leker med vad som och är en super tålig tjej som vågar sig till det mesta och därför är hon populär bland killarna också hahaha. Hon bryr sig inte hon bara kör lixom. Mammas starka och modiga tjej.

1588-500x500

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar