Måndag den 8 december

Ny vecka nya tag, vi närmar oss jul och det finns ingen snö ute vilket gör Lea lite smått ledsen för att hon vill ha snö så att hon kan bygga Olaf  snögubben (från Frost). Men varje dag springer hon till fönstret för att titta och det är fortfarande grönt säger hon.

Sitter här och får i mig lite kaffe och ska upp och göra en macka för jag är vrålhungrig. Jag ska försöka googla fram en klänning till ett bröllop jag ska till den 24 januari.  Men först ska jag på ett bröllop den 19 december  och den har jag en klänning till men till bröllopet den 24 januari är värre hehehe. Den kommer jag att söka som en galning efter. Vi får se vad jag hittar och förslag kommer att komma upp på bloggen. Ni får hänga på!

wedding_4_content

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar