Måndag morgon med mycket energi och ork

God morgon kära läsare, idag är det 10 december och en ny vecka helt enkelt. Maken åkte till jobbet men Lea får stanna hemma idag men imorgon går hon tillbaka till förskolan igen. Så hennes hosta går bort helt för att den är på god väg att försvinna så jag vill inte att den kommer tillbaka redan första dan. Så hon ska få vila helt ut tycker jag. Vi sitter här på soffan och myser med lite saft till Lea och kaffe till mig och mackor gjorda på smörgåsrån med bregott och ost. Det var vad Lea ville ha till frukost och då får hon det.

Idag ska jag plocka undan här hemma och tvätta en del. Mat har jag från igår så jag slipper laga lunch/middag idag.

Lite andra planer inför veckan är TRÄNING som jag har missat en del på grund av förkylning och VAB. Men jag måste hinna med lite julhandling som jag har kvar och sen på torsdag ska vi iväg vid 15.00 och titta på min älskade plutt i lucia tåget. Oh, vi har sjungit lite julsånger här hemma för att hon ska hinna lära sig dem lite innan hon går tillbaka. Så nu när hon går tillbaka så känner hon sig inte så ”borta” hon kommer att kunna hänga med i sång och veta vad det är som händer.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar