Mario Kart Wii

mario-kart-mario

Idag är det min första dag på min sjukskrivning som kommer att vara i 2 veckor och jag är sååå uttråkad och tänker hela tiden på skolan. Har en massa disk som står och skitar ner och jag får dåligt samvete när jag går förbi men jag är faktiskt illamående. Har typ sätt allt som gått på tv nu på morgonen, jag vaknade trots allt vid 9:00. Varför är det så att när man är ledig och inte har skola så vaknar man jätte tidigt och när man har skola så vill man bara sova MER?

Under veckan kommer jag att lägga upp julklapps tips till henne och honom. Igår fick jag min julklapp och jag fick den tidigt i år för att jag skulle ha något och göra i 2 veckor. Min älskade man har köpt Wii till mig och han köpte spelet jag ville ha som är Mario Kart. Vi spelade ca 4 timmar igår och älsklingen var Mario och jag var Baby Mario och det var såååå himla kul, vi hade jätte mysigt och jag förlorade hela tiden haha, men det är ett sätt och bli uppvaktad på, fick många pussar och gosisar när jag förlorade. Hade det super härligt och ikväll ska jag faaaan, komma högra upp hahah.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mario Kart Wii

  1. Lexi skriver:

    Fan va kuuul!! Älskar Super Mario!! =D

    Vrf e du sjuk? Inget allvarligt väl? Bara illamående?

  2. mtina skriver:

    hahahha!!

Lämna ett svar