Mat mat och stekta nudlar med kyckling

Klockan är just nu 8:43 men jag har stått och lagat mat i 40 minuter nu. Jag lagar stekta nudlar med kyckling och allt detta ska göras, ska duscha, göra frukost till mannen och fixa mig innan 10:00 då det är dags för jobb. Idag är det en lång dag, jag börjar 10 och slutar kl 21. Så idag blir det inget mer bloggande. Igår var vi hos Coco högst en timme men jag var helt slut och det var Coco oxå så jag och min älskling drog oss hemmåt. Jag är super trött men solen skiner så man blir lite pigg av det och glädje fyller mitt hjärta för det är bara 2 dagar kvar tills jag börjar. Jag närmar mig min dröm, jag är bara några steg ifrån. Maten är snart klar och då ska jag ta en kall dusch och fixa mig. Jag behöver en KALL dusch NU, vad ska ni hitta på en dag som denna?

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mat mat och stekta nudlar med kyckling

  1. Lexi skriver:

    Heeeeeej! Tack!! =D Vi hade riktigt skön dag och helg med för den delen:D Kommer nog upp med lite bilder på imon, är ganska seg nu.

    Hoppas du haft en bra helg, trots att du jobbat.

    Kram kraaaam

Lämna ett svar