Min älskling Sony Vaio dator måste formateras

Sorgligt men sant. Jag håller ppå för fullt att föra över på min hårddisk så M kan formatera om skitet. Så jag har ingen aning när jag kommer att kunna blogga igen men håll ut kära läsare. Det kommer bättre tider hahaha.

Nu pratar vi mobiler: Jag har ju gnällt en del att jag vill ha en ny mobil och alla TOUCH funkar inte med mig. Har varit ner och pillat och kommit fram att jag vill ha med tangenter. Jag har ingen tålamod med touch och de är så otåliga och jag är en som råkar tappa mobilen minst 10 ggr i golvet per dag. Så måste nu ner till Onoff och testa en del. Jag har sett en med en design som påminner om blackberry och den är snygg. Men nu vill jag bara ha en bra som funkar. Alla andra funktioner har jag gett upp. Finns faktiskt ingen jag VERKLIGEN skulle vilja ha. Det finns så många och jag är så trött på att söka efter en.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar