Min lilla flicka är sjuk

Lea är febrig, snorig och har en extrem hosta. Hon sov knappt något igår och förrigår. Sen så har vi två tänder som är på väg och med det kommer lös mage i några dagar. Så allt i ett. Har hunnit knappt göra något och man vill ju inte gå ut med henne nu när hon är så sjuk. Mammas älskling. Idag har vi läkartid men jag vet faktiskt inte om jag vågar ta ut henne. Hon ska ju vägas och mätas av en läkare för hon går knappt upp i vikt alls. Men det kan man förstå för hon äter knappt en måltid om dagen. Alla ni som känner ”oss” vet att min tös äter knappt något och när hon gör det så blir det en halleluja moment. Detta gillar inte jag eller M eller BVC morskorna som ger mig skäll varje gång jag är där. Mata henne si och så, de tiderna och de här till lunch och frukost och middag. Men hur matar man en unge som säger nej och skakar på huvudet och låser munnen? Jag kan för fan inte tvinga i henne mat.
Jag får se hur det blir, jag har tid kl 14.00 hinner febern gå ner så springer jag iväg med henne. Jag har ju väntat en månad på tiden så vi får hoppas på det bästa. Men det blir spring dit och hem direkt.

Nu ska jag lägga disk i diskmaskinen och hoppas på att Lea sover bort febern nu (har precis lagt henne för att sova en stund).

Dagens lunch kommer bestå av en höstgryta som kommer att innehålla grytbitar av nöt, morötter, potatis, lök och köttbuljong och till det kommer jag att koka ris. Det låter ju gott eller hur?

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Min lilla flicka är sjuk

  1. Tina skriver:

    Krya på Dig söta Lea!
    Höstgryta låter asgött! 🙂

  2. Lexi skriver:

    Salemta =( Haha jaaa dem syns bara när man sitter ner =P

Lämna ett svar