Min stora tjej växer

Jag var ju iväg till BVC med Lea och hon vägdes och mättes och sen fick vi lite information om hur jag skulle göra nu när hon vägrar välling. Det skulle ta ca 2-3 veckor att få allt tillbaka till rutinen. Men jag ska nämligen förbereda henne på kvällen då vi sätter oss för att äta att det blir hennes middag och sen blir det ingen välling. O då hon går in till rummet för att sova ska jag säga att om hon vaknar på kvällen så blir det ingen välling utan bara vatten. Flaskan ska stå i hennes rum vid sängen så hon själv går upp och dricker om hon är törstig eller vill bara snutta lite på flaskan. Så jag hoppas på bättre nätter framöver.

Nu till vägningen och mätningen.

Hon väger nu 13 kg och är 91 cm lång. Min älskade tjej börjar äntligen skjuta i höjd och lite i vikt och det gör mig såå glad att hon börjat äta mycket bättre sen nappen och nu när hon slutat med välling äter hon mycket bättre. Mammas flicka blomstrar som det ska. Oh så jag älskar dig busunge och krulltott.

602977_10151602306351679_1976334040_n

Min stora tjej, förlåt för att det är suddigt men man får ju knappt fota henne. Så jag knäpper 10-15 kort tills jag får en som ”typ” funkar.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar