Minifom och magdroppar

Minifom

Sitter och dricker kaffe och googlar lite och kollar runt på allt och inget. Igår var jag till BVC och vägde min lilla tös och hon väger nu 3840g, så glad över att allt med vikten bara rullar på. Jag och barnmorskan pratade om magknipen hon har och vi kom fram till att jag ska testa minifom tillsammans med magdroppar från semper. Vi får se hur det kommer att gå och jag hoppas verkligen hon blir mycket bättre.

Idag åkte mamma och Sousou till Libanon oh, gud vad jag är glad för deras skull. Vi åker den 5 juli så det är inte så långt kvar och jag har så mycket och göra i juni månad och att Coco kommer och det kommer att gå fort som fan.

  • 1 juni gå och göra pass till tösen
  • 5 juni Coco kommer
  • Lill systern fyller år den 7 juni
  • 9 juni BVC (viktkontroll och längdkontroll)
  • 10 juni ska till min barnmorska för efterkontroll och prata om preventivmedel.
  • 11 juni efterträff för föräldrargruppen
  • 23 juni ska lill tösen träffa läkaren hos BVC och få vaccin för 2 månader ålder.

O mitt i allt ska jag shoppa kläder till Libanon. Tösens hela garderob är redan inhandlad så vi väntar bara tills hon växer som det ska så allt passar. Älsklingen köper alltid kläder där nere så det är bara jag som behöver stor shoppa $$$$.

Nu håller min tös på att vakna och det är dags för matning och gosa lite med henne. Guuud, vad jag saknar henne när hon sover.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar