Minusgrader en helt vanlig torsdag

Redan torsdag, helt sjukt. Jag hinner knappt med veckan innan den är slut. Lämnade av Lea i en iskall morgondag med 2 minusgrader. Uch Uch, ser inte framemot denna vinter och kyla. Fast, jag längtar tills vi kan leka med snön med Lea och göra snögubbar och snölyktor utanför dörren. Mys pys i högsta grad. Men kylan skrämmer ihjäl mig, jag har aldrig varit så frusen av mig men nu är jag frusen hela tiden. God help me!

Idag ska jag iväg och posta en del saker och sen ska jag lämna tillbara en overall jag köpte till Lea från H&M som extra overall den var fööööör stor så hon försvann i den hehe. Så den får åka tillbaka. Idag blir det jag och Lea hela eftermiddagen, jag hämtar henne vid 16.00 och vi blir ensamma här hemma för maken har ett google möte som han skulle på. Så dagens middag blir enkelt och snabbt så vi kan mysa ihop jag och henne. Varje dag efter förskolan har vi det super mysigt. Vi har fått in helt underbara rutiner som jag inte byter ut mot  något i världen. Tänkte skriva ner dem här så ni ser hur stor min flicka har blivit.

Lea äter sin första lussekatt för i år.

Vi kommer hem och hon börjar ta av sig sina ytterkläder själv, och hon påpekar Lea kan själv. Så hon klär av sig ytterkläderna och sen går hon in till badrummet och börjar klä av sig kläderna för att hon vet att hon ska ta ett bad varje gång hon kommer hem från förskolan. Så hon klär av sig precis allt själv och stoppar in allt i tvättmaskinen. Sen så lyfter jag upp henne och lägger henne i badkaret och hon får leka en stund medan jag smygstartar middagen. Sen efter att hon har lekt klart och jag badat henne så är det dags att klä på sig och borsta håret. Hon själper till där med, ja hon sätter på sig sina strumpor och byxor och vill borsta håret själv. Sen så säger hon : mamma äta? Då frågar jag vad hon vill ha (för vissa dagar vill hon äta smörgås tills hennes pappa kommer hem och vi äter middag, och ibland vill hon ha mat direkt) men hon svarade att hon vill ha smörgås och mjölk. Då får hon det och vi startar en film och sitter och myser. Det senaste veckan har det varit Madagascar 1,2 och 3. O jag älskar dem och hon älskar dem såå mycket.
Vid 18.40 kommer hennes pappa hem och hon springer till dörren och säger : pappa jag saknar dig. O hans hjärta smälter av kärlek o mitt. För igår sa hon samma sak till mig och jag vart sååå överlycklig och hjärtat mitt smälte. Sen så gosar de en stund innan maken går in och tar en dusch och Lea väntar otåligt på att han ska komma ut så de kan läsa lite böcker och bygga lego. Helt underbara dagar som bara går att älska. Min lilla flicka har gått och blivit stor. 

Nu ska jag gå upp och fixa mig innan jag ska möta upp Dunya för lite fika.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar