Minusgraderna har anlänt

Japp, nu så börjar vintern. Det var frost på bilarna imorse och gräset hade lite frost och var smått vitt och det var minusgrader. Så vintern är här fyy, jag frös ju 100 ggr innan hur blir det nu? Igår kväll tvättade jag Leas vinteroverall och la hennes åkpåse i vagnen så nu är det förberedelser inför vintern. Jag måste köpa varma vinterkängor till henne och varmare mössor. Efter att jag lämnat av Lea så gick jag förbi Coop och handlade inför helgen. Dagens middag blir hembakad pizza, det ska bli mysigt och smaskigt. Jag coh Lea kommer att baka tillsammans och hon ska få göra sin egen pizza och ha på vad hon vill. Vi får se vad det blir hehehe, bilder kommer upp på hennes pizza det kan jag lova.

Nu blir det lite kaffe innan jag drar iväg och äter lunch med min fina vän Dunya som jag inte har sett på flera månader. Hon har ju fött en liten pojk och jag har inte träffat honom heller. Sen så fyllde storpojken hennes 2 år och vi inte delat ut hand presenter heller. Lea var med då vi köpte presenterna till pojkarna. Sen så valde hon ett kort som grattiskort till Deniz och hon har målat lite fint på den. Kompiskärlek kallas det. Kort på de fina grejerna som jag har beställt åt pojkarna kommer upp efter jag har gett presenterna. Vill ju inte att Dunya ska hinna se dem här hehe.

Min fina kaffe kopp köpt för ca 7 år sen. De kom i par från min favorit butik som tyvärr stängde för ca 6 år sen. Den hette THE ONE. Minns alla stockholmbo den? Den finns/fanns runt om i världen och bla i Dubai.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar