Möblerat om hela vardagsrummet

För att vår lilla tös ska kunna krypa utan att slå sitt huvud i vardagsrums bordet och alla andra kantiga saker vi har hemma så har vi möblerat om typ hela vardagsrummet. Nu ligger bordet i kanten vid gamla sidobordet och intryckt i fönsterkanten och soffan med två sits är precis bredvid och nu kan hon inte komma in till bordet för jag har satt våra skin korgar som spärr. Så nu kan hon krypa i all sin fart utan att slå sig. Men vad gör man med tv:n? O dvd spelar som hon hela tiden sätter på och stänger av med sin tumme? O hon stoppar in sin hand i vår VHS/dvd spelare? Ska vi hänga upp allt? Ta bort tv bordet och vår VHS/Dvd, DVD spelare med minne, Kanal digitalen och alla våra DVD filmer? Hur går man när man får en busis hemma? Lyfter upp allt? Hon kämpar ju sig upp för att ställa sig, ja det är nytt men hon kämpar.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Möblerat om hela vardagsrummet

  1. Lexi skriver:

    Enkelt, köp en bur och sätt henne i denna, haha =P skojar, men min morbror har en inhängnad typ, till sin son i vardagsrummet, ser ut som ett staket typ, jättesmidigt att ha honom där när dem inte kan hålla koll på han hela tiden. Han är väääääldigt busig så det behövdes verkligen.

  2. Elise skriver:

    Hahhahaha min ser den..men han säger att han inte tänker på det… Wtf, sen när behöver man tänka på det? Det är bara att göra det…:)

  3. Lexi skriver:

    Hahahha elak han är! Sa ju att det va som ett staket, inte bur, ahahahaha. Som en lekpark juuu =p

Lämna ett svar