Molo Regnkläder i Svart till Lea

Nu vet man till 100% att dottern har gått och blivit stor då hon säger att hon inte längre vill ha galon kläder som regnkläder utan använda sig av överdrags material kläder eller liknande för att hon tycker att galon regnkläder är ”töntigt”! Hon har i princip vägrat ha galonisar hela förra året och gick runt i överdragsbyxor och hennes bomberjacka då det regnat för hon vill inte ha det. Till höstterminen var det verkligen bestämt att det är ett totalt NEJ så jag fick klura fram något annat och det ska enbart vara i SVART.

Så jag besökte igår MOLO butiken i Täby centrum som jag vet har väldigt mycket svarta ytterkläder och snygga sådana och i hennes storlek. Det fick bli ett par Waits i svart och en jacka ( Waiton) i svart. Båda har en stjärna på baksidan som är i reflex vilket jag verkligen älskade. Det jag extra gillade med jackan var att den har en kapuschong som man kan ta fram och ”gömma” det gillar Lea extra mycket.

Bilder Zalando

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera