Morsdag i Libanon GRATTIS alla mammor!

Vilken underbar solig torsdag gott folk och jag fick för mig att STORSTÄDA. Jag ska ta bort lite saker som jag tröttnat på och nytt ska in. Stortvättar sängkläder och ska iväg och slänga sopor och sen måste jag iväg till posten och posta en del saker innan jag hämtar tösen. Men det är mycket som bör fixas till 16.00, jag måste hinna med allt och jag känner att jag har massvis med energi att göra av med. Jag sov massvis med timmar i natt och det kan vara det som gjort att jag har överflödningt med energi. Somnade 21.00 på soffan och vaknade strax efter 23 och gick in och la mig i sängen och somna till 05.30 då tösen väckte mig men jag var pigg och glad så det fick bli mycket mys med henne på morgonen.

Just ja, det är morsdag i Libanon och vi brukar fira båda varför inte liksom vi är värda att firas varje dag vi mammor och vi borde fira vår mammor varje dag. Tackar gud varje dag för att jag fått bli Leas mamma och kunna uppleva mamma kärleken som är omöjlig att beskriva. Jag visste inte att jag kunde älska så pass mycket tills Lea föddes. Helt otroligt och maagiskt. Älskar dig mitt älskade barn mer än allt i världen.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar